SAKANA SUSHI

SAKANA SUSHI Sakana Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 69 beoordelingen
1 mrt 2020 om 20:04 Heel grote bestelling, kwam stipt op tijd. Lekkere dikke stukken sushi voor een redelijke prijs
23 feb 2020 om 11:10 Heel lekker en mooi op tijd geleverd.
19 feb 2020 om 11:04 Het eten kwam na anderhalf uur pas en ze hadden dan nog het foute geleverd. Hier bestel ik nooit meer!
11 feb 2020 om 21:16 There was a Green plastic piece in my sushi roll. When i called them to let them know i heard some laughter in the background. Very unrespectful and did not get any money back.
11 feb 2020 om 20:26 Eten werd volgens tracker al geleverd terwijl dit niet zo was. Bij contact met restaurant werd gezegd dat mijn bestelling nog 20 minuten weg bleef, wat uiteindelijk nog 40 minuten waren. In totaal 2 uur moeten wachten. Eten was ook koud bij aankomst.
3 dec 2019 om 20:03 Sushirijst leek niet vers te zijn. Al bij al viel het wel mee.
29 nov 2019 om 20:25 Niet gekregen wat ik besteld heb. De sushi smaakte naar zeepsop. Slechte ervaring
14 nov 2019 om 21:15 Er zaten harde stukken in de sushi waarvan we niet weten wat het was. Sushi smaakte een beetje muf, volgens ons niet vers. Rare smaak.
4 nov 2019 om 9:19 Mooi op tijd geleverd en lekker.